Наш професор обясни защо решил да се кандидатира за кмет на София. Участвах

...
Наш професор обясни защо решил да се кандидатира за кмет на София. Участвах
Коментари Харесай

Александър Томов: България е в огромна политическа криза

Наш професор изясни за какво решил да се кандидатира за кмет на София. 

Участвах в изборите по две аргументи. Едната е, че използвах времето, с цел да показва една икономическа стратегия, която никой не видя. Тя правеше София по-богата, бюджетът беше доста по-голям от настоящия и поставяше акцента върху огромни непознати вложения. Другата причина е битката със статуквото, което е ужасяващо и отчуждава българите от политиката ", съобщи претендентът за кмет на София от партия " Българска социалдемокрация - Евролевица " проф. Александър Томов в специфичното изборно студио на Bulgaria ON AIR " Дебют или класика ".

Активността на тези избори демонстрира, че България продължава да бъде в голяма политическа рецесия, акцентира той.

" Българските жители трайно не гласоподават. Това се дължи на монопола, който сегашните парламентарни партии основават ", счита проф. Томов.

Признанието за пазаруването на гласове е скандално, в други страни се желае оставка, даде образец претендентът за кмет на столицата.

" Нямаме ли позор, че това е нарушаване на Конституцията? Основна част от елита на страната трайно не гласоподава. В столицата ситуацията е същото. Криеха се от диспути. Тези, които не гласоподават, не харесват парламентарните партии. Години наред ги убеждават, че едни и същи ръководят. Единствени " Продължаваме промяната " се появиха като опция, само че я предадоха ", посочи проф. Томов.

Той поздрави Ваня Григорова от Българска социалистическа партия за триумфа.

" При изказването на Борисов, че при втори тур той ще поддържа Терзиев, всичко е предрешено. При абсурда с машините почтен няма. България продължава да се бори с нелепостта на политическия хайлайф. България има потребност от напълно нова икономическа и обществена политика ", настоя Томов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР